Αύριο, Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 στις 21:30, υποδεχόμαστε στο Λιμάνι Αμφιλοχίας τον Χάρη Βαρθακούρη, σε μια μουσική σύμπραξη με τη Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας!
- Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει παλιά και νέα του τραγούδια συνοδευόμενος μουσικά από ορχήστρα πνευστών, προσφέροντας ένα μοναδικό και ιδιαίτερο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιώργου Τσόγκα.
Η είσοδος, στη μουσική εκδήλωση που διοργανώνεται από το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφιλοχίας, είναι ελεύθερη.








Σχετικά Άρθρα
Σχολές ΔEΛΤΑ 360 και ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ανανεώνουν μια συνεργασία «σταθμό» για το μέλλον της Μηχανοκίνησης
«Κουτσουπιές»: Πρεμιέρα για την καθημερινή κωμωδία της Ε.Ρ.Τ.1 που μας μεταφέρει στο πιο επεισοδιακό Χωριό
Χρήστος Μοίρας: Ο Πενταλοφιώτης Chef άφησε για λίγο την TV και μαγείρεψε στην 3η Αγροτική Έκθεση «AgreAmfi»!