Αύριο, Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 στις 21:30, υποδεχόμαστε στο Λιμάνι Αμφιλοχίας τον Χάρη Βαρθακούρη, σε μια μουσική σύμπραξη με τη Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας!
- Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει παλιά και νέα του τραγούδια συνοδευόμενος μουσικά από ορχήστρα πνευστών, προσφέροντας ένα μοναδικό και ιδιαίτερο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιώργου Τσόγκα.
Η είσοδος, στη μουσική εκδήλωση που διοργανώνεται από το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφιλοχίας, είναι ελεύθερη.








Σχετικά Άρθρα
Mega Channel – «The Chase»: Η Αγρινιώτισσα Αγγελική Σάκκου κέρδισε 2.700 ευρώ με αντίπαλο τον «Αδέκαστο Επιθεωρητή»!
Εορτολόγιο: 10 Μαρτίου τιμώνται οι Άγιοι Κοδράτος, Ανεκτός, Παύλος, Διονύσιος, Κυπριανός και Κρήσκης
Ημερήσιες Προβλέψεις για τα Ζώδια (10/03)