Την Πέμπτη η απολογία της 36χρονης βιτριολίστριας

Η κρίσιμη ώρα της απολογίας της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι έφτασε.

  •  Παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου η 36χρονη θα κληθεί αύριο να δώσει απαντήσεις σε όλα όσα επί ενάμιση χρόνο τώρα, αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει. Κυρίως, τον λόγο που την οδήγησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS, η 36χρονη κατηγορούμενη προετοιμάζεται για την αυριανή ημέρα, από τη πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στις φυλακές.

Μάλιστα, από το καλοκαίρι και ύστερα, είχε αφοσιωθεί στο να μελετά λέξη προς λέξη τη δικογραφία, έτσι ώστε, η αυριανή της απολογία να μοιάζει στέρεη και να μην αφήνει κανένα περιθώριο για περαιτέρω ερωτήσεις.

Οι πληροφορίες του LIVE NEWS αναφέρουν ότι η 36χρονη θα ισχυριστεί πως δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά μόνο να την τραυματίσει.

Για τον λόγο αυτό θα επιμείνει ότι η ποσότητα του βιτριολιού δεν ήταν δύο λίτρα. «Έριξα μόνο ένα ποτήρι βιτριόλι και μάλιστα στο πλάι και όχι απευθείας στο πρόσωπο της Ιωάννας» αναμένεται να πει.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητήσει συγγνώμη, αν και γνωρίζει ότι για την πράξη της δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα που να την δικαιολογεί.

Στο μεγάλο ερώτημα του ποιος της προμήθευσε το βιτριόλι, το πιθανότερο είναι να μην το αποκαλύψει, ωστόσο, όπως αναμένεται θα επιμείνει σε τρία σημεία:

– Δεν είχα συνεργούς
– Δεν προσπάθησα ποτέ να πάω στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα
– Οι αναζητήσεις μου στο διαδίκτυο για μη ανιχνεύσιμα δηλητήρια δεν σχετίζονται με την Ιωάννα. Δεν σχεδίαζα να της επιτεθώ ξανά.

Παρ’ ότι στο δικαστήριο δεν θέλησαν να βρεθούν στο πλευρό της τα μέλη της οικογένειάς της, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 36χρονη μιλά καθημερινά στο τηλέφωνο με τους γονείς της, οι οποίοι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τελευταία φορά που την επισκέφθηκαν, ήταν το καλοκαίρι, όσο ήταν στις φυλακές της Θήβας, πριν μεταφερθεί για την δίκη στον Κορυδαλλό.

Επί 4 ώρες, το περασμένο Σάββατο, ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου παρέμεινε μαζί της, εξέτασαν από την αρχή όλη την υπόθεση, προετοίμασαν την απολογία της και ανέλυσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν απευθυνθεί για πρώτη φορά στους ένορκους και δικαστές που θα αποφασίσουν για τη τύχη της.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

zappit.gr