Ο Πρ. Καλυβίων, Δ. Αναστασίου, στον Antenna Star: «Η περιφερειακή της Κοινότητας είναι ημιτελής» (Ηχητικό)

Για την Τοπική Κοινότητα των Καλυβίων και το κοινωνικό και αυτοδιοικητικό περιβάλλον που την διακρίνει, μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος της, κ. Δημήτρης Αναστασίου, στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Άκου τώρα να δεις» του Λευτέρη Τηλιγάδα, που παρουσιάζεται κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 10:00 το πρωί.

  • Ο κ. Αναστασίου αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή την τοπική κοινωνία των Καλυβίων και επεσήμανε ότι σε επίπεδο υποδομών η κοινότητα βρίσκεται συγκριτικά σε καλό επίπεδο, με δεδομένο ότι θα λάβει κανείς υπόψη την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η χώρα και οι δυνατότητες του κεντρικού Δήμου περιοχής, του Δήμου Αγρινίου. «Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία» επεσήμανε «και με τον Δήμο Αγρινίου και με την Περιφέρεια για κάποια σημαντικά ζητήματα που μας απασχολούν και προσπαθούμε από κοινού να δώσουμε την δέουσα λύση».

Ο κ. Αναστασίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο γεγονός ότι ενώ παλαιότερα είχε εγκριθεί η κατασκευή ενός περιφερειακού δρόμου και είχε βρεθεί και η χρηματοδότηση, τελικά τίποτα απ’ όλα αυτά δεν πραγματοποιήθηκαν πέρα από έναν καθαρισμό που έγινε στα όρια της χάραξης της. «Ακόμα και η περιφερειακή που έγινε δυτικά του χωριού», παρατήρησε, «έμεινε ημιτελής, δεν έχουν τοποθετηθεί οι πλακοστρώσεις, λείπουν και δέκα κολώνες φωτισμού, οι οποίες δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα.»

Σε ένα άλλο από τα προβλήματα στο οποίο επίσης αναφέρθηκε είναι και το γεγονός ότι και στα Καλύβια, τα οποία ως γνωστόν είναι δίπλα στο βιολογικό ένα κομμάτι της κοινότητας είναι εκτός βιολογικού.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Προέδρου του Καλυβίων, κ. Δημήτρη Αναστασίου στον Antenna Star 103.5: