Τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία της Μακρυνείας και του Αρακύνθου επισκέφθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του Νομού.
- Συνομίλησε με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και με κατοίκους ενώ επισκέφθηκε όλα τα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν κατολισθήσεις, καθιζήσεις και καταστροφές.



Ο κ. Παπαθανάσης μετά την επίσκεψη δήλωσε:
«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα καίριες υποδομές ,κοινότητες παραμένουν αποκλεισμένες ενώ υπάρχει πρόβλημα στην υδροδότηση.
Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των πολιτών και οι επείγουσες ανάγκες τους. Επίσης άμεσα να γίνουν οι καταγραφές και η αποτίμηση των ζημιών και να δοθεί ο οδικός χάρτης των ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου οργανωμένα και με ασφάλεια να σχεδιαστεί η επόμενη μέρα.
Η πρόσβαση των περιοχών και η υδροδότηση των κοινοτήτων που επλήγησαν περισσότερο αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».






Σχετικά Άρθρα
SL1 – Παναιτωλικός: Έχασε τεράστιες ευκαιρίες, αλλά ο Ολυμπιακός με ένα γκολ πήρε το ματς
SL1 – Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Ο Παναιτωλικός άξιζε κάτι περισσότερο…»
SL1 – Γιάννης Αναστασίου: «Δείξαμε ό,τι μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια»