Το Αγρίνιο επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας κ. Χρήστο Ζαρκαδέλη.
- Ο κ. Αυγενάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει σχετικά:
Παρέα με τον καλό φίλο Γιώργο Παπαναστασίου, δήμαρχο Αγρινίου, και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και παιδείας, Χρήστο Ζαρκαδέλη, περπατήσαμε στην αγορά του Αγρινίου, ανταλλάξαμε ευχές και συζητήσαμε για περισσότερες πρωτοβουλίες ανάπτυξης του αθλητισμού στο Αγρίνιο.
Δώσαμε ραντεβού τις επόμενες εβδομάδες να υπογράψουμε τη προγραμματική με τον Δήμο, για το έργο: «Αντικατάσταση επιφάνειας ταρτάν στίβου Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου “ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ” Δήμου Αγρινίου Νομού Αιτ/νίας», προϋπολογισμού περίπου 900.000€.
Σχετικά Άρθρα
SL1 – Π.Α.Ο.Κ.: Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ και Κένι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου!
Γρηγόρης Σταθέλος: Η Α.Ε.Μ. πενθεί για την ξαφνική απώλειά του
Ανδρέας Πιστιόλης: Ο Ευηνοχωρίτης παραμένει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έως το 2028!