Το Αγρίνιο έζησε μοναδικές στιγμές – Έτσι γιόρτασε η Θύρα 6 (Video)

Μετά την χθεσινή νύχτα και τα όσα ζήσαμε τα λόγια βγαίνουν δύσκολα, αλλά πρέπει να ειπωθούν. Μια γιορτή αντάξια μας, ένα pyroshow χωρίς προηγούμενο και μια πόλη που θυμήθηκε ξανά την μοναδικότητα του κόσμου του Παναιτωλικού μας.

  • Ήταν όλοι σ’ αυτή τη γιορτή, από την παλιά φρουρά της πέτρινης Θύρας 6, άτομα που χρόνια τώρα κρατάνε ζωντανό το οπαδικό κίνημα της πόλης, αλλά και η νέα γενιά που διψά για τέτοια σκηνικά με σκοπό να τα ζήσει και στο μέλλον.

Μια γιορτή με γέλια, με μουσικές, με ιστορίες από τα παλιά με πολύ τραγούδι και ακόμα περισσότερη τρέλα, με φωνές και συνθήματα αλλά και με λύπη όσο σκεφτόμασταν τα αδέρφια μας που έφυγαν από κοντά μας.

Όλα όσα έγιναν χτες είναι ο οδηγός μας για το μέλλον και τα όσα έπονται.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον αυτό τον κόσμο που μας τίμησε και ήρθε, ακόμα και από άλλες πόλεις, που αφήσανε μαγαζιά και σπίτια για να είναι εκεί αυτή την τόσο σημαντική μέρα.

Επίσης, όλους τους συμπολίτες μας που μας άνοιξαν τις πόρτες των σπιτιών τους ώστε να μπορέσουμε να οργανωθούμε σωστά και να έχουμε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τα αδέρφια μας από το Αίγιο που έκαναν ταξίδι και ήταν χτες μαζί μας και τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη, τον Βασίλη, τον Νίκο και τον Χρήστο για την ανιδιοτελή βοήθεια που μας προσέφεραν.

ΚΙ ΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 40 ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ‘ΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !
WARRIORS – Θύρα 6 since 1981

Υ.Γ.: Το παρακάτω βίντεο είναι απλά μια πρώτη γεύση όσων θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Το υλικό είναι πάρα πολύ, μείνετε συντονισμένοι.