Σε μια υπαίθρια ψησταριά, στην κυριολεξία, έχει μεταβληθεί η πόλη του Αγρινίου μιας και σε κάθε σχεδόν σημείο της πόλης επαγγελματίες της εστίασης και πολίτες έχουν στήσει ψησταριές προκειμένου να τιμήσουν το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.
- Ήδη, στην κεντρική πλατεία και στους πεζοδρόμους έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής για «τσίκνισμα»
Στο μεταξύ σε καρναβαλικούς ρυθμούς όλες οι καφετέριες στο Αγρίνιο γιορτάζουν προσφέροντας σουβλάκια, σε περαστικούς καθώς και σε θαμώνες των καταστημάτων τους.
Σύμμαχος στη σημερινή ημέρα είναι ο ανοιξιάτικος καιρός κάτι που έχει δημιουργήσει ευφορία στον κόσμο που μετά από δύο χρόνια πανδημίας βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει από τη θολή καθημερινότητα.




















Σχετικά Άρθρα
Νίκη Κεραμέως: «Καταργείται οριστικά η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την πάροδο της τριετίας»
Stoiximan SL1: Παναιτωλικός και Γιάννης Αναστασίου στην Κύπρο για φιλικό με… άρωμα UEFA Champions League!
Άννα Διαμαντοπούλου: «Η μάνα είναι η ρίζα κάθε ανθρώπου, σήμερα αποχαιρετώ τη δική μου»