Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, για 5η χρονιά, στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη. Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, το σημαντικότερο εμπορικό Φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας και σίγουρα το κορυφαίο εμπορικό γεγονός στην Νότια Πύλη της Ευρώπης.
- Ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των επιχειρήσεων για δημιουργία συνεργασιών στην εγχώρια αγορά αλλά κυρίως ανταποκρίνεται στην αυξανομένη ανάγκη για εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερό του στο κτίριο 1 (Hall 1) STAND D14 & D21, όπου επιχειρήσεις του Νομού Αιτωλοακαρνανίας θα εκθέσουν τα προϊόντα τους.







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Σεμπάστιαν Λέτο: «Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τα 100 χρόνια και την τρομερή ατμόσφαιρα»
Stoiximan SL1 – Γιάννης Αναστασίου: «Στα πρώτα 20 λεπτά δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, μετά το γκολ βγάλαμε αντίδραση»
Ο Καιρός (10/03): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία