Σήμερα στο Μεσολόγγι η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 16χρονο Κωνσταντίνο που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από οξεία κεραυνοβόλο εγκεφαλομινιγγίτιδα.
- Το παιδί άντεξε μια εβδομάδα νοσηλευόμενος στη Μ.Ε.Θ. Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας. Οι γονείς του πήραν τη σπουδαία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του και να χαρίσουν μέσω του παιδιού τους ζωή σε επτά ανθρώπους.
Σε μια διαδικασία που ξεκίνησε τα ξημερώματα, της παγκόσμια ημέρας δωρεάς οργάνων, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας οι γιατροί του νοσοκομείου και του κέντρου μεταμοσχεύσεων και προσωπικό από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης συνεργάστηκαν για να μεταφερθούν η καρδιά, ο ένας νεφρός, οι δύο οφθαλμοί και οι δύο πνεύμονες σε πάσχοντες που βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ το ήπαρ και ο έτερος νεφρός σε πάσχοντες, στη Θεσσαλονίκη.
Η κηδεία του θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου.
thebest.gr







Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Πιστιόλας περί εκβιασμού εργαζόμενης για το ψηφοδέλτιο: «Η συκοφαντία κατέρρευσε και με τον πλέον επίσημο τρόπο»
Χριστίνα Σταρακά: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετέφερε στο Ευρωκοινοβούλιο την αγωνία των Κτηνοτρόφων για την Ευλογιά»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η απόσταση από τα αστικά κέντρα δεν πρέπει να σημαίνει απόσταση από τις ευκαιρίες»