Το βίντεο-ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κώστα Πιστιόλα για τον Δήμο Αγρινίου

Το βίντεο-ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κώστα Πιστιόλα για τον Δήμο Αγρινίου

  • Με δυναμικό τρόπο, μέσω βίντεο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Κώστας Πιστιόλας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αγρινίου, σε μια ημέρα-ορόσημο, σήμερα, Τρίτη (08/08), ακριβώς 60 μέρες πριν τις Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Όπως είχε προαναγγείλει, λοιπόν, ο Κώστας Πιστιόλας στις 8 το βράδυ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, στο οποίο μέσα σε 5 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα «συμπυκνώνει» το περιεχόμενο της ενωτικής υποψηφιότητάς του, σταχυολογώντας τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισε να είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, περιγράφοντας όμως και το πλαίσιο αρχών και αξιών του συνδυασμού του.

Περιγράφοντας το όραμά του για το «Αγρίνιο της νέας εποχής», ο Κώστας Πιστιόλας κάνει λόγο για «έναν έξυπνο Δήμο, φιλικό στον δημότη, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και υποδομές που θα στηρίζουν την καθημερινότητά του, ένα δήμο ανοιχτό, που θα ανοίξει τις πόρτες της λογοδοσίας και της συμμέτοχης και που θα σταθεί δίπλα στους ανθρώπους του».

«Ένα Δήμο που θα στηρίξει τολμηρά το Αγρίνιο που παράγει, που δε συμβιβάζεται με την στασιμότητα. Το Αγρίνιο που έχει ανοιχτούς ορίζοντες και τολμά να ονειρεύεται, ένα δήμο που θα στηρίζει την οικογένεια και ειδικά τα νέα ζευγάρια», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για να γίνει πράξη αυτή η τολμηρή αλλαγή, «χρειάζεται μια αποφασισμένη, αποτελεσματική, ενωτική νέα δημοτική αρχή ανοιχτών οριζόντων. Μια δημοτική αρχή που ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει».

«Μια Δημοτική Αρχή που θα θέσει την διαφάνειά, την αξιοκρατία ως ασυμβίβαστες, αδιαπραγμάτευτές προτεραιότητες της. Μια Δημοτική Αρχή που θα δώσει ζωή στην περιφέρεια του δήμου και στις γειτονιές μας, με ισόρροπη ανάπτυξη», όπως επισημαίνει ο κ. Πιστιόλας και καταλήγει στο μήνυμά του:

«Από σήμερα ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΤΟΛΜΗ αλλάζουμε το τοπίο.

Στις 8 Οκτωβρίου έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να γυρίσουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ σελίδα στον Δήμο μας

Τώρα είναι η ώρα  για την τολμηρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας

Αγρίνιο, πάμε!».