Τορτίγια με φιστικοβούτυρο και μπανάνα

Συστατικά

  • 1 τορτίγια
  • 1 κ.σ. σπιτικό φιστικοβούτυρο
  • 30 γρ. κουβερτούρα, τριμμένη
  • 1 μπανάνα
  • 5 αμύγδαλα φιλέ
  • 2 ζαχαρωτά, ματάκια

Για τη σύνθεση του lunch box

  • 30 γρ. σταφύλια
  • 1 βερίκοκο
  • 200 γρ. νερό

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Απλώνουμε την τορτίγια στον πάγκο εργασίας μας και με ένα κουτάλι απλώνουμε το φιστικοβούτυρο σε όλη την επιφάνειά της.
  • Απλώνουμε την τριμμένη κουβερτούρα, τη μπανάνα κομμένη σε φέτες και τυλίγουμε σε ρολό.
  • Κόβουμε την τορτίγια στη μέση και βάζουμε τα αμύγδαλα φιλέ στο σημείο που κόψαμε την τορτίγια για να σχεδιάσουμε τα δόντια.
  • Τοποθετούμε τα καραμελάκια για να κάνουμε τα μάτια.
  • Μεταφέρουμε στο lunch box και προσθέτουμε τα σταφύλια και το βερίκοκο.
  • Γεμίζουμε το παγούρι με το νερό και έτοιμο για το σχολείο!

akispetretzikis.com