Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της 24ης Ιανουαρίου στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου όταν 25χρονος δικυκλιστής έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που είχε με νταλίκα.
Ο οδηγός της μηχανής, ηλικίας περίπου 25 ετών και κάτοικος Ναυπάκτου, τραυματίστηκε σοβαρά από τη σφοδρή σύγκρουση και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Ναυπάκτου.
Παρά τις προσπάθειες των Γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με το pelop.gr
Το τροχαίο προκάλεσε αναστάτωση στη Γέφυρα, ενώ οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διασώστες, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά.
Διαβάστε επίσης: Πανεπιστήμιο Πατρών: Αναστολή λειτουργίας σε Αγρίνιο, Ρίο, Κουκούλι και Μεσολόγγι, εξαιτίας της κακοκαιρίας
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Τραγωδία και στην Παραλία Πατρών: Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από σοκαριστικό τροχαίο
Πανεπιστήμιο Πατρών: Αναστολή λειτουργίας σε Αγρίνιο, Ρίο, Κουκούλι και Μεσολόγγι, εξαιτίας της κακοκαιρίας
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Κλειστές την Τετάρτη (21/01) όλες οι Σχολικές Μονάδες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»