Άλλη μια τραγωδία βίωσε η Αιτωλοακαρνανία καθώς στην Πογωνιά της Παλαίρου ένας ηλικιωμένος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.
Τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (12/08), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Λευκάδας, για την ύπαρξη ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή «ΠΟΓΩΝΙΑ» Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Ναυαγοσωστικής Ομάδας της Παλαίρου, η ομάδα, εκτός βάρδιας, κινητοποιήθηκε με το σωστικό σκάφος που διαθέτει για τέτοιες περιπτώσεις και εντόπισε τον 77χρονο, ο οποίος είχε παρασυρθεί στα ανοιχτά της Παραλίας.
Οι Ναυαγοσώστες τον ανέσυραν από τη θάλασσα και του παρείχαν πρώτες βοήθειες, πραγματοποιώντας ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή.
Στη συνέχεια, ο άντρας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
Διαβάστε επίσης: Μαρία Κρασακοπούλου: Η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου πενθεί για τον χαμό της 58χρονης μητέρας
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Δράσεις και Νέα Τμήματα στο Ίδρυμα Πολιτισμού Αγρινίου που θα ανακαινιστεί ριζικά»
Ειρήνη Κοράκη: Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 44 ετών, το Αγρίνιο πενθεί για τον χαμό της
Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός: Διήμερη παρουσία του Σεβασμιότατου στις Σέρρες