Μια νέα τραγωδία στο Αγρίνιο με θύμα μια γυναίκα ηλικίας άνω των 40 ετών, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε
Η δολοφονική επίθεση έλαβε χώρα κοντά στο Γήπεδο του Παναιτωλικού, όπου η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πυροβολισμό εξ’ επαφής και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Εκεί, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες Γιατροί και Ιατρικό Προσωπικό κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως εκείνη άφησε την τελευταία της πνοή.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ το σημείο της επίθεσης (Οδός Παπαγιάννη) βρίσκεται περικυκλωμένο από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνούν ένα γκρι όχημα που είναι ανάποδα γυρισμένο.


Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Γυναίκα στο Νοσοκομείο μετά από πυροβολισμό







Σχετικά Άρθρα
Τηλέμαχος Αυδής: Πατέρας μιας κόρης ο 62χρονος που κατέρρευσε στο κέντρο του Αγρινίου
Νοσοκομείο Αγρινίου: Πέθανε ο 62χρονος που έχασε τις αισθήσεις του στο κέντρο της πόλης
Δοκίμι Αγρινίου: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ηλικιωμένη που έπεσε σε αύλακα με νερό