Νέα τραγωδία στον Περιφερειακό Ναυπάκτου, 68χρονος δικυκλιστής το ίδιο βράδυ μετά από την εκτροπή άφησε την τελευταία του πνοή.
Τραγικό τέλος είχε η εκτροπή μοτοσικλέτας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/07/2025) στην Περιμετρική Οδό Ναυπάκτου (Ε.Ο. Αντιρρίου–Λιδορικίου), όταν ένας 68χρονος Κύπριος οδηγός έχασε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μηχανής του.
Η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μεταλλικές μπάρες, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 67χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό της συζύγου του, η οποία επέβαινε ως συνεπιβάτης.
Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου, δυστυχώς, ο οδηγός υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στα τραύματά του.
Για το θανατηφόρο τροχαίο διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ναυπακτίας, με στόχο τη διακρίβωση των αιτίων και των συνθηκών του συμβάντος.
Διαβάστε επίσης: Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. – Μεσολόγγι: Διακοπή ρεύματος την 18η Ιουλίου σε περιοχές του Δήμου Ι.Π.
Πηγή: Τραγωδία στον Περιφερειακό Ναυπάκτου: Νεκρός ο 68χρονος δικυκλιστής μετά από εκτροπή







Σχετικά Άρθρα
Χρήστος Καρασάββας: Η Κατούνα Ξηρομέρου πενθεί για την απώλεια του 34χρονου, οι αναρτήσεις του αδερφού του
Συσσίτια Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: Ετοίμασαν ψάρι για 165 συνανθρώπους μας, ανήμερα του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου
Παναγιώτης Σκλαβούνος: Στη Μακρυνεία το τελευταίο «αντίο», πενθεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνιωτών