Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην κλειστή λόγω καθίζησης γέφυρας Ευηνοχωρίου καθώς Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε ένα άτομο για άγνωστους λόγους έπεσε πάνω στις τσιμεντένιες μπάρες προσπαθώντας να περάσει από τη γέφυρα η οποία είναι κλειστή από την Κυριακή λόγω καθίζησης.
- Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά ωστόσο δεν χρειάστηκε να έρθει στο σημείο ασθενοφόρο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πάνω στη γέφυρα έχουν τοποθετηθεί τσιμεντένιες μπάρες, πινακίδες που αναφέρουν ότι ο δρόμος είναι κλειστός καθώς και τέσσερις φωτεινοί σηματοδότες που αναβοσβήνουν.
Επίσης λίγα μέτρα πριν της γέφυρας υπάρχουν κι άλλες πινακίδες που αποτρέπουν την διέλευση από την γέφυρα.
nafpaktianews.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές, ανάστατοι κάτοικοι και καταστηματάρχες
Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Αγρινίου: Εγκαινιάστηκε το νέο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο
Αδαμαντία Σιάφλα: Σαν σήμερα (23 Απριλίου) τραυματίστηκε θανάσιμα η Αγρινιώτισσα Αστυνόμος Β’