Τροχαίο σημειώθηκε στο Αγρίνιο, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης (04/12), ήταν μια σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων σε διασταύρωση της Μεγάλης Χώρας.
Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται οι οδηγοί των δύο οχημάτων βρέθηκαν «αντιμέτωποι».
Μετά τη σύγκρουση το ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και ξήλωσε κολώνα φωτισμού και καρφώθηκε πάνω σε φράκτη όπου και σταμάτησε.
Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν μόνο για υλικές ζημιές.
Το ευχάριστο είναι ό,τι την ώρα του τροχαίου δεν διερχόταν από το σημείο κάποιος πεζός.




Διαβάστε επίσης: Λούτσα: Προθεσμία για να απολογηθεί ο 29χρονος που αφαίρεσε τη ζωή του 24χρονου Σωτήρη από τη Μακρυνεία
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Γωγώ Μαστροκώστα: Η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο αναφώνησε «καλώς το αστέρι μου, καλώς το λουλούδι μου»
Αγρίνιο – Νίκη Φλώρου στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Ξ.: «Η περιοχή μας διαθέτει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα»
Γιώργος Μυλωνάκης: Επέστρεψε από τη Γερμανία και συνεχίζει τη θεραπεία σε ελληνικό κέντρο αποκατάστασης