Στο Αιτωλικό την 27η Ιουνίου σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο, Ι.Χ. έπεσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού, δε σημειώθηκε τραυματισμός
Το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Αιτωλικό νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, κοντά στο κατάστημα «Κατσάνος» και στο πρώτο Γεφύρι, είχε ως αποτέλεσμα την πρόσκρουση οχήματος σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.
Από την πρόσκρουση, η κολώνα κατέρρευσε, ευτυχώς όμως δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Η Αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, τα οποία δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.
Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, αλλά φαίνεται πως δεν υπήρξαν περαιτέρω επιπτώσεις.
Όπως αναφέρει το messolonghivoice.gr στο σημείο έσπευσε ο Αντιδήμαρχος Αιτωλικού, κος. Κουτσοθεόδωρος, με συνεργείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, το οποίο φρόντισε για την απομάκρυνση της κολώνας και την αποκατάσταση της ασφάλειας στον δρόμο.
Διαβάστε επίσης: Νέα Οδός: Από 30 Ιουνίου σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός»
Πηγή: Τροχαίο στο Αιτωλικό: Ι.Χ. έπεσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού, δε σημειώθηκε τραυματισμός







Σχετικά Άρθρα
Ευστράτιος Παπανίκος: Πενθούν στη Λεπενού Αγρινίου για τον χαμό του 70χρονου
Ο Καιρός (09/03): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Γιάννης Κατσικοκέρης: Πενθούν στην Αμφιλοχία για τον χαμό του 63χρονου συνταξιούχου Αστυνομικού