Συστατικά
100 γρ. ινδοκάρυδο
60 γρ. τυρί κρέμα
60 γρ. μέλι
100 γρ. κουβερτούρα
Για το σερβίρισμα
30 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
20 γρ. ινδοκάρυδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο, το τυρί κρέμα, το μέλι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ανακατεύουμε, στη συνέχεια, με τα χέρια μας για να σφίξει το μείγμα.
Πλάθουμε σε μπαλάκια των 20 γρ. και πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας. Μεταφέρουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα. Βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα τις μπουκιές της καρύδας, με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, και τοποθετούμε ξανά στο ταψί με τη λαδόκολλα.
Αφήνουμε 5 λεπτά να σταθεροποιηθούν, απλώνουμε τη λευκή κουβερτούρα, το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
«Ο Γιατρός»: Ο Ανδρέας φαίνεται να χάνει και την Άννα και τη θέση του Διευθυντή
«Ο Τιμωρός»: Έλλη και Μάρκος έρχονται ανησυχητικά κοντά!
«Η Γη της Ελιάς»: Η Ιουλία παίρνει τηλέφωνο τον Κουράκο και του μιλάει πολύ σκληρά