Συστατικά
100 γρ. ινδοκάρυδο
60 γρ. τυρί κρέμα
60 γρ. μέλι
100 γρ. κουβερτούρα
Για το σερβίρισμα
30 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
20 γρ. ινδοκάρυδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο, το τυρί κρέμα, το μέλι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ανακατεύουμε, στη συνέχεια, με τα χέρια μας για να σφίξει το μείγμα.
Πλάθουμε σε μπαλάκια των 20 γρ. και πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας. Μεταφέρουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα. Βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα τις μπουκιές της καρύδας, με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, και τοποθετούμε ξανά στο ταψί με τη λαδόκολλα.
Αφήνουμε 5 λεπτά να σταθεροποιηθούν, απλώνουμε τη λευκή κουβερτούρα, το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε.
akispetretzikis.com
Σχετικά Άρθρα
Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλεσε «αρσενική Ζωζώ Σαπουντζάκη» τον Αγρινιώτη Θανάση Κατερινόπουλο!
Ε.Ρ.Τ.3: Το «Βίλατζ Γιουνάιτεντ» στη Ματαράγκα για ένα μοναδικό αφιέρωμα 100 ετών!
«Deal»: Η Αγρινιώτισσα Μαρία Σαρρή πήρε 12 αντί για… 32.000 ευρώ!