Στο Τζόκερ ένας τυχερός είδε την Πρωτομαγιά τη ζωή του να αλλάζει με 4,7 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό!
Αλλάζει η ζωή ενός υπερτυχερού παίκτη του Τζόκερ, ο οποίος κατάφερε να «μαντέψει» σωστά τους 5+1 αριθμούς της 2904ης κλήρωσης του παιχνιδιού και να κερδίσει το αστρονομικό ποσό των 4.714.692,90 ευρώ.
Το «χρυσό» δελτίο ήταν το μοναδικό στην 1η κατηγορία (5+1) της αποψινής διαλογής, εξασφαλίζοντας στον κάτοχό του μία θέση στη λίστα των μεγάλων νικητών του Ο.Π.Α.Π.
Η επόμενη κλήρωση του Τζόκερ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Μαΐου 2025, με το ελάχιστο εγγυημένο ποσό για την 1η κατηγορία να ανέρχεται σε 1.000.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης: Η σημασία των διακοσμητικών τοίχου και ένας οδηγός αγορών για να μεταμορφώσετε τους χώρους σας
Πηγή: Τζόκερ: Πρωτομαγιά για έναν τυχερό με 4,7 εκατομμύρια ευρώ!
Σχετικά Άρθρα
«MasterChef 2025»: Δεύτερη ευκαιρία με άρωμα… Ι.Π. Μεσολογγίου, Πρέβεζας και Κεφαλονιάς!
Ο Αμφιλοχιώτης Φίλιππος Μπεκιάρης: «Με δυσκόλεψε μόνο το βάρος του τροπαίου του Μουντιάλ»
«Deal»: Η Χρύσα Πολύζου με σύζυγο από το Αγρίνιο δέχθηκε τα 20 ενώ είχε τα 40 στο κουτί της!