UCL τέλος! Ο 2ος Προκριματικός Γύρος ήταν και ο μοναδικός που συμμετείχε ο Παναθηναϊκός αφού αποκλείστηκε αν και καλύτερος…
Ο Παναθηναϊκός έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη με την ισοφάριση και την αστοχία στις τελικές φάσεις. Οι χαμένες ευκαιρίες ήταν καθοριστικές, καθώς η κυριαρχία τους στον αγώνα δεν μεταφράστηκε σε σκορ.
Ο Τζούριτσιτς ήταν φανταστικός και το γκολ του ήταν μια επιβεβαίωση της ποιότητάς του, αλλά το να δέχονται γκολ αμέσως μετά ήταν «χτύπημα» για το ηθικό τους.
Ο Μπάτλαντ ήταν πραγματικά καταπληκτικός, κρατώντας τη Ρέιντζερς μέσα στον αγώνα, ειδικά με τις δύο μεγάλες αποκρούσεις.
Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Ρουί Βιτόρια δείχνει να έχει τις βάσεις για κάτι πολύ καλό φέτος, αν συνεχίσει με αυτή την εικόνα.
Η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Σαχτάρ ή τη Μπεσίκτας είναι δύσκολη, αλλά ο Παναθηναϊκός σίγουρα έχει τα φόντα να προχωρήσει αν βελτιώσει λίγο την αποτελεσματικότητά του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (67’ Τσέριν), Πάλμερ-Μπράουν (77’ Γέντβαϊ), Τουμπά, Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Μπακασέτας (67’ Τετέ), Τζούρισιτς (77’ Σφιντέρσκι), Ιωαννίδης (85’ Γερεμέγεφ).
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (Ράσελ Μάρτιν): Μπάτλαντ, Τάβερνιερ, Τζίγκα, Σούταρ, Άαρονς, Ρόθγουελ (82’ Μπαϊράμι), Ντιομαντέ, Ράσκεν, Ντάουελ (74’ Χέφτε), Ντανίλο (82’ Ντέσερς), Κέρτις (59’ Γκασαμά).
Διαβάστε επίσης: SL1 – Παναιτωλικός: Sold Out στο Πέταλο, αρχίζει να θυμίζει άλλες εποχές!
Πηγή: UCL – 2ος Προκριματικός: Τι κι αν ήταν (ξανά) καλύτερος ο Παναθηναϊκός, αποκλείστηκε!
Σχετικά Άρθρα
Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας – Αστέρας Αγρινίου: Εντυπωσιακές οι νέες φανέλες που παρουσίασε το νεοφώτιστο Σωματείο!
SL1 – Λεβάν Σενγκέλια: Δε συμμετείχε στην προπόνηση του Ο.Φ.Η. ο πρώην του Παναιτωλικού
Euroleague Basketball – Ολυμπιακός: Κέρδισε στο τέλος ενώ έχανε με 13 πόντους απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ!