Για τη 5η Αγωνιστική της League Phase του UECL η Α.Ε.Κ. παρά το λανθασμένο γκολ του Μουκουντί κατάφερε να κάνει μια επική ανατροπή επί της Σαμσουνσπόρ!
Τεράστια και ιστορική νίκη της Α.Ε.Κ. στη Σαμψούντα, η δεύτερη στα χώματα του Πόντου μετά το 2-0 επί της Τραμπζονσπόρ το 2019.
Αν και βρέθηκε να χάνει από νωρίς με την άτυχη στιγμή του Αρόλντ Μουκουντί, η ομάδα μας απάντησε με ένα από τα καλύτερα ημίχρονα της ευρωπαϊκής της ιστορίας και σκόραρε στο 52′ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ραζβάν Μαρίν και στο 63′ με εκπληκτικό γκολ από ατομική προσπάθεια του Αμπουμπακαρί Κοϊτά, επιβάλλοντας την ανωτερότητά στην έδρα της μέχρι σήμερα αήττητης και πρωτοπόρου Σαμσουνσπόρ.
Το τέλος της αγωνιστικής θα βρει πιθανότατα την Α.Ε.Κ. στην πρώτη 8άδα της League Phase με 10 βαθμούς και στόχος είναι η απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» με μία ακόμα νίκη επί της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα την ερχόμενη Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Διαβάστε επίσης: SL1 – Παναιτωλικός: Ένα επιπλέον εισιτήριο μπορούν να αγοράσουν οι κάτοχοι διαρκείας για τον αγώνα με την Α.Ε.Κ.
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Με επιστροφές αλλά και απουσίες στο ματς ανήμερα των γενεθλίων
Stoiximan SL1 – 24η Αγωνιστική: Οι ενδεκάδες του παιχνιδιού Παναιτωλικός – Κηφισιά
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ρόσα και Ματσάν έφεραν το ματς… τούμπα ανήμερα των γενεθλίων!