Για τους «16» του UEL ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τη Ρεάλ Μπέτις αφού την 26η Φεβρουαρίου προκρίθηκε επί της Βικτόριας Πλζεν στα πέναλτι.
Η πρώτη αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη, 12 Μαρτίου και η ρεβάνς στη Σεβίλλη στις 19 Μαρτίου.
Οι δύο Σύλλογοι δεν έχουν συναντηθεί ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ως εκ τούτου η Μπέτις θα γίνει η δωδέκατη ισπανική ομάδα, που θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό στα Κύπελλα Ευρώπης.
Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι τερμάτισε στην τέταρτη θέση της League Phase του Europa League και πήρε το εισιτήριο για την απευθείας πρόκριση στους «16» με απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Σε περίπτωση που το «Τριφύλλι» προκριθεί στα Προημιτελικά, θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος – Μπράγκα.
Διαβάστε επίσης: Stoiximan SL1 – Θύρα 6: «Κομβικός αγώνας στην Αθήνα, μια ανάσα από τα εκατό»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο – Δ.Ε.Η. Tour of Hellas 2026: Μετράμε αντίστροφα για τον τερματισμό του 1ου ΕΤΑΠ
Αγρίνιο – Δ.Ε.Η. Tour of Hellas 2026: Ο Βέλγος Μάτις Άφοντς θριαμβευτής στο 1ο ΕΤΑΠ, «άγγιξε» τη νίκη ο Γιώργος Μπούγλας
Stoiximan SL1 Play Outs – Θύρα 6: «Στο Περιστέρι ΔΕΝ υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από τη νίκη»