Ο Αστέρας Αγρινίου θέλει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στη Β’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας γι’ αυτό και ανακοινώθηκε ο Παντελής Παναγιωτόπουλος.
Πιο αναλυτικά:
Ο Αστέρας Αγρινίου με μεγάλη χαρά καλωσορίζει τον Παντελή Παναγιωτόπουλο.
Ο 29χρονος Αμυντικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Α.Ε. Ι.Π. Μεσολογγίου, τον Παναγρινιακό και τον Απόλλωνα Ευπαλίου.
Έχει στεφθεί Πρωταθλητής και Κυπελλούχος στην Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ενώ έχει αγωνιστεί και στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
«Τη νέα σεζόν θα φορά το κόκκινο αστέρι στο στήθος, όντας Μέλος της οικογένειας του Αστέρα και της νέας προσπάθειας με το «βλέμμα» ψηλότερα.
Παντελή, καλώς ήρθες στον Αστέρα, υγεία και νίκες στο Γήπεδο», όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Σωματείου.

Διαβάστε επίσης: Β’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας – Άρης Αιτωλικού: Προπονητής ο Νίκος Καβαλιέρης
Πηγή: Β’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας – Αστέρας Αγρινίου: Ανακοινώθηκε και ο Παντελής Παναγιωτόπουλος







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο – Γιάννης Βρούτσης: Η απολογιστική παρουσίαση του «Δ.Ε.Η. Tour of Hellas 2025»
Γιάννης Βρούτσης από το Αγρίνιο: «Λίαν συντόμως η αντικατάσταση του ταρτάν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο»
«Δ.Ε.Η. Tour of Hellas 2025» – Γιάννης Βρούτσης: Χαμογελαστός στο Πάρκο Αγρινίου ο Υφυπουργός Αθλητισμού