Στον απόηχο της επίσκεψης του Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια στη Νάυπακτο και της συνάντησής του με τον κ. Βασίλη Γκίζα, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με Υπογραφή» με τον Σωκράτη Τσόμπο.
- Ο κ. Γκίζας ανέφερε ότι η παρουσία του Υπουργού Τουρισμού στη Ναύπακτο, και μάλιστα με δική του πρωτοβουλία, σηματοδοτεί το γεγονός ότι το Υπουργείο είναι δυναμικά παρόν στις περιοχές που έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να αναπτύξουν τουριστική εξωστρέφεια, επισημαίνοντας ότι η Ναύπακτος, μπαίνει δυναμικά στην τουριστική αγορά.
Στα σημαντικότερα θέματα που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες για σημαντικά έργα υποδομών με βασικότερο αυτό της κατασκευής της μαρίνας, το ιδιαίτερο επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την περιοχή, γεγονός που υπογραμμίστηκε από τον ίδιο τον Υπουργό, καθώς και οι αναπτυξιακές προοπτικές σε επίπεδο εναλλακτικού τουρισμού και συγκεκριμένα αθλητικού, αναρριχητικού, γαστρονομικού, θρησκευτικού.
Ακούστε ολόκληρη τη Συνέντευξη του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα στον Antenna Star 103.5:







Σχετικά Άρθρα
Ερασιτέχνης Παναιτωλικός – Τμήμα Υδατοσφαίρισης: Κατόπης, Μπλάνης και Κώστας Κοκκινάκης για το μπαράζ ανόδου!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Βαγγέλης Μπέκας και Βασίλης Σουρλής οδεύουν προς το Αγρίνιο!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ελπίζει στο «ναι» του Ματσάν, ξεκαθαρίζει για Νικολάου και Μλάντεν