Β. Γρίβας στον Antenna Star: «Πολύ δύσκολη η κατάσταση στην Κερασέα από την κατάρρευση του βράχου» (Ηχητικό – Photos)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η επιχείρηση της Αντιπεριφέρειας Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να απομακρύνει τον τεράστιο βράχο που από χθες το μεσημέρι «προσγειώθηκε» στον κεντρικό δρόμο της Τοπικής Κοινότητας Κερασέας του πρώην Δήμου Παναιτωλικού με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό πέντε οικογενειών και τη διακοπή της κυκλοφορίας προς Καστανούλα και Πεντάκορφο. 

  • Πάντως, η διάνοιξη του δρόμου δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν την αυριανή ημέρα ενδεχομένως και την μεθαυριανή.

Μιλώντας για τις συνέπειες της κατάπτωσης του βράχου ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κερασέας του πρώην Δήμου Παναιτωλικού κ. Βασίλης Γρίβας μιλώντας στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 επισήμανε ότι από θαύμα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές μιας και ο συγκεκριμένος δρόμος είναι κεντρικός του χωριού, ενώ ζητήσανε έκκληση για την επιτάχυνση των εργασιών προκειμένου να επανέλθει η ομαλότητα στην περιοχή.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Βασίλη Γρίβα στον Antenna Star 103.5:

Σημερινές φωτογραφίες των μέσων του «Agrinio365» Media Group από το σημείο που έγινε η κατάπτωση του βράχου στην Τοπική Κοινότητα Κερασέας του πρώην Δήμου Παναιτωλικού: