Στον «Άγιο Έρωτα» του Alpha TV τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Αγρινιώτης Βασίλης Γαλατάς με εναέρια πλάνα από τη Βόνιτσα!
Ο Βασίλης Γαλατάς, αεροκινηματογραφιστής από το Αγρίνιο, εντάσσει τη δημιουργική του ματιά στη νέα τηλεοπτική σειρά «Άγιος Έρωτας», που αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.
Η συνεργασία προέκυψε όταν υπεύθυνοι της παραγωγής εντυπωσιάστηκαν από εναέρια βίντεο που είχε ανεβάσει ο ίδιος στο προσωπικό του κανάλι.
Έτσι, εντυπωσιακά πλάνα του από τη Βόνιτσα θα πλαισιώσουν σκηνές της σειράς, αναδεικνύοντας την ομορφιά της περιοχής.
Για τον Βασίλη Γαλατά, η φωτογραφία και η εναέρια κινηματογράφηση αποτελούν όχι μόνο πάθος αλλά και παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα, αποδεικνύοντας πως η δημιουργικότητα και η επιμονή μπορούν να ανοίξουν νέες προοπτικές και σημαντικές συνεργασίες.

Διαβάστε επίσης: «Το Δίχτυ»: Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο για την παιδική κακοποίηση και την ανυπαρξία της πατρικής αγάπης
Πηγή: Βασίλης Γαλατάς: Στον «Άγιο Έρωτα» του Alpha TV ο Αγρινιώτης με εναέρια πλάνα από τη Βόνιτσα!







Σχετικά Άρθρα
Οι «Κουτσουπιές» κάνουν πρεμιέρα στην Ε.Ρ.Τ.1, από Δευτέρα (05/10) μόνο γλέντια και χαρές!
«The Voice of Greece»: Το πρώτο… Σάββατο του Οκτώβρη αφιέρωμα στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη!
«Deal»: Η Μαρίνα από την Αμφιλοχία ήθελε να αναστηλώσει το Εκκλησάκι του παππού της, κέρδισε 1.750 ευρώ