Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, σύμφωνα με τους γιατρούς που μόλις την εξέτασαν έδωσαν εντολή να διασωληνωθεί.
- «Μάχη» για τη ζωή της δίνει 55χρονη γυναίκα, υγειονομικός από την περιοχή του Αγρινίου, που διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 55χρονη είναι ανεμβολίαστη. Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, σύμφωνα με τους γιατρούς που μόλις την εξέτασαν έδωσαν εντολή να διασωληνωθεί.
taxydromos.gr







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Με το «Ώρες Μικρές» ο Θοδωρής Κουτσουπιάς και η ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου είπαν το «αντίο»!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Κώστας Θυμιάνης αποχώρησε από τον Π.Α.Ο.Κ. κι έρχεται στο Αγρίνιο!
Γιώργος Παπαναστασίου: «Ο Ανέστης Τακουρίδης πρέσβευε μια αντίληψη για τα κοινά που σήμερα μοιάζει σπάνια»