Ξεκίνησε το 3ο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου (Videos – Photos)

Ξεκίνησε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου το 3ο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» στο Κλειστό του Δ.Α.Κ. Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» που συνδιοργανώνει ο  A.O.  Αγρινίου συνδιοργανώσει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

  • Η Μαργαρίτα Σαπλαούρα, κόρη του πρώην προέδρου και νυν ταμία του Α.Ο.Α Νεκτάριου Σαπλαούρα και η πιο αγαπημένη φίλαθλος του Α.Ο.Α., έφυγε από τη ζωή το Μάιο του 2018 σε ηλικία 14 ετών μετά από μακροχρόνια μάχη με την επάρατη νόσο και από την πρώτη στιγμή όλοι οι άνθρωποι του Α.Ο.Α. τόνισαν πως η διοργάνωση του τουρνουά στη μνήμη της θα γίνει θεσμός.

Σε αυτή την πορεία φέτος διοργανώθηκε το 3ο τουρνουά με τη συμμετοχή της ομάδας του Α.Ο.Α. , του Αίολου Αγυιάς, του Ioannina B.C. και της Αχαγιάς ’82.

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, των οποίων η τιμή είναι στα 3 ευρώ, θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η ΦΛΟΓΑ», που στηρίζει οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα υγείας.

Η φετινή διοργάνωση θα είναι λίγο διαφορετική λόγω της πανδημίας και φυσικά θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί για τη διεξαγωγή αγώνων σε κλειστά γυμναστήρια.

Τα μέσα της «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) βρέθηκαν στο Δ.Α.Κ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.