Μετά από ένα μήνα ξεστολίστηκε από την Πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μιας και εορτές έφτασαν στο τέλος τους
Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Αγρίνιο για φέτος γίνεται πλέον παρελθόν, με τα συνεργεία του Δήμου να έχουν ήδη αφαιρέσει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από την Πλατεία Δημοκρατίας, γνωστή και ως Κεντρική Πλατεία.
Αναμένεται εντός των επόμενων ημερών η αφαίρεση του στολισμού από ολόκληρη την πόλη, καθώς και από τα περίχωρα του Δήμου Αγρινίου.
Όσες και όσοι δεν κατάφεραν να επωφεληθούν από τις χριστουγεννιάτικες προσφορές μπορούν να αναμένουν την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων που ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου, ώστε να στηρίξουν παράλληλα την τοπική οικονομία.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Συλλήψεις για διάρρηξη αποθήκης
Σχετικά Άρθρα
Παλαιό Φάληρο: Η κατηγορία που αντιμετωπίζει η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού
Παλαιό Φάληρο: Η γυναίκα με το καρότσι και τα 3 βίντεο-«κλειδιά» που εξετάζουν οι Αρχές
Παλαιό Φάληρο: Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τη γυναίκα με το καροτσάκι – Ομολόγησε πως παράτησε το παιδί της