Παρεμβάσεις στο κοιμητήριο Παπαδάτου από τον Δήμο Ξηρομέρου, με τη βοήθεια του Προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του Ο.Α.Ε.Δ. (συνεργείο Φυτειών).
- Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις λύνοντας χρονίζοντα προβλήματα και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Αυτή την φορά στο Νεκροταφείο Παπαδάτου, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν την πρόσβαση στο κοιμητήριο.
Με προμήθεια και εργολαβία του Δήμου Ξηρομέρου, οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του Ο.Α.Ε.Δ.
Το πρόγραμμα 55-67 του Ο.Α.Ε.Δ. το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα Δημοτική Αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε ομάδες εργασίας και παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό σε όλους μας.















Σχετικά Άρθρα
Έρευνα του Ι.Ε.Λ.Κ.Α.: 1 στους 2 Έλληνες δεν προγραμματίζει καν διακοπές λόγω ακρίβειας
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Στέλιος Μαλεζάς ή Χουάν Φεράντο αν δεν ανανεώσει ο Αναστασίου;
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Πετράκης, ο νεότερος το φαβορί για τον πάγκο της Αγρινιώτης Π.Α.Ε.