Υπεγράφη από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, η προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ σε Νοσοκομεία, Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας και Κέντρα Υγείας ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ).
- Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση 534 θέσεων με στόχο την κάλυψη αναγκών, όπως ζητήθηκε από τις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας.
Σημειώνεται ότι συμπεριλαμβάνονται και 10 θέσεις ιατρών για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας των 18 κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γ.Ν.Θ «Γ. Παπανικολάου», οι οποίες αποτελούν δωρεά της Επιτροπής 1821-2021.
dikaiologitika.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: 28 Ιανουαρίου η Δίκη για τον χαμό του Άκη και της Χαριτίνης Καραχρήστου, «ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της μητέρας τους
Αγρίνιο – Τροχαίο στον Κόμβο του Κ.Τ.Ε.Λ.: Στην Πάτρα μεταφέρθηκαν 4 ανήλικοι
«Το Χωριάτικο»: Πάνω από 76 εκατ. ευρώ η ζημία για το Δημόσιο – Αστυνομική επιχείρηση και στο Αγρίνιο