«Η 12η Απριλίου είναι μια πιθανή ημερομηνία για το άνοιγμα των σχολείων με σύμμαχο και τα σελφ τεστ αλλά και όλα τα μέτρα» δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.
- «Επιθυμία μας ως υπουργείο είναι να ανοίξουν όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης, ωστόσο οι λοιμωξιολόγοι θέλουν μια επιστροφή στην εκπαιδευτική κανονικότητα σταδιακή», πρόσθεσε η κ. Μακρή, μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ, επισημαίνοντας ότι “πρώτα θα ανοίξουν τα λύκεια λόγω και της τρίτης Λυκείου και γυμνάσια, αν είναι εφικτό να ανοίξουν και τα δυο και μετά η πρωτοβάθμια εκπαίδευση”
Για τις απουσίες στην τηλεκπαίδευση, ανέφερε ότι οι απουσίες καταχωρίζονται και στο πρώτο και στο δεύτερο τετράμηνο όπως ορίζει ο νόμος και ο χαρακτηρισμός της φοίτησης θα γίνει στο τέλος τετραμήνου, οπότε και θα υπάρξει πρόνοια για όλες τις περιπτώσεις εάν και εφόσον υπάρχει σοβαρός λόγος.
Αναφορικά με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, είπε ότι το υπουργείο εξετάζει όλα τα σενάρια αλλά δεν μπορεί να προαναγγείλει κανείς κάτι γιατί δεν έχει ληφθεί απόφαση. “Το βέβαιο είναι ότι οι πανελλαδικές θα γίνουν στην ώρα τους”, κατέληξε.
real.gr







Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο