Στο Ζευγαράκι Μακρυνείας κατά τις βραδινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου προκλήθηκαν πλημμύρες από υπερχείλιση ρέματος, άμεσα έσπευσαν στο σημείο αρμόδιοι από τον Δήμο.
Πλημμύρες σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (26/11) στο Ζευγαράκι Αγρινίου, όταν μεγάλος όγκος φερτών υλικών από το κοντινό ρέμα παρασύρθηκε προς κατοικημένη περιοχή, προκαλώντας προβλήματα και εισροή νερών σε παρακείμενα σπίτια.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου.
Μηχανήματα έργου έφτασαν στο σημείο για την απομάκρυνση των υλικών και την αποκατάσταση της ροής του νερού, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω ζημιές.
Επιτόπου έσπευσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μίμης Σκορδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Βασίλειου και ο Πρόεδρος Ζευγαρακίου, Θόδωρος Παπαδόπουλος, οι οποίοι συντόνισαν τις εργασίες αποκατάστασης.



Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία – Δήμος Αγρινίου: Ενεργοποίηση κινητοποίησης Red Code στην έκτακτη συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Μητροπολίτης Δαμασκηνός: Γνωστοποίησε το εβδομαδιαίο πρόγραμμά του (09 έως 15 Μαρτίου)
Θοδωρής Κουτσουπιάς: Πράξη ανθρωπιάς από τον Αγρινιώτη φιναλίστ του «The Voice of Greece»!
Ο Καιρός (11/03): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία