Γιατί…;

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού εν μέσω κορωνοϊού, καταγράφηκαν στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου, όπου χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε συναυλία με τους Stavento και την Ήβη Αδάμου, στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων «Παραμύθι από Ζάχαρη: Το Αγρίνιο μια Χριστουγεννιάτικη Πόλη 2021 – 2022».

  • Όταν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή, εκατοντάδες άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας βρέθηκαν στο σημείο αγνοώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Από τις εικόνες που κατέγραψαν τα μέσα του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr), καθίσταται σαφές ότι στην πλειοψηφία τους, οι παραβρισκόμενοι δεν τηρούσαν τις αποστάσεις και δε φορούσαν μάσκα.

Οι εικόνες χορού και ξεφαντώματος, οι οποίες θυμίζουν εικόνες προ κορωνοιού εποχής, αν μη τι άλλο, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία και προβληματισμό για την εξάπλωση της πανδημίας στην πόλη, που από την αρχή της εκδήλωσής της έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες συμπολίτες μας.

Στο μεταξύ πολλά είναι και τα οργισμένα σχόλια των ανθρώπων της εστίασης που κάνουν λόγο για αθέμιτη συμπεριφορά των τοπικών θεσμών.

Και το ερώτημα το οποίο είναι διάχυτο από χθες το βράδυ στην κοινωνία του Αγρινίου είναι το εάν έπρεπε τελικά να γίνει αυτή η εκδήλωση.


«Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)