Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Παντάνασσας επισκέφθηκαν μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου προσφέροντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολίδια και πολλά δώρα στους μικρούς μαθητές.


Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των δράσεων των εθελοντών του Δήμου κατά την εορταστική περίοδο: «Σήμερα κάναμε πράξη την υπόσχεση που είχαμε δώσει στο σχολείο και στα μικρά παιδιά πριν μερικούς μήνες. Τους προσφέραμε παιχνίδια και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια. Οι ημέρες που έρχονται είναι ημέρες μικρών και μεγάλων. Ημέρες αγάπης και προσφοράς, που γεμίζουν από χαρά και ευτυχία από την ευθυμία των μικρών μας φίλων απολαμβάνοντας τα παιχνίδια τους.
Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς για την υποδοχή τους και τα αναμνηστικά εορταστικά δώρα που μας πρόσφεραν και δίνουμε ραντεβού ξανά με τους μικρούς μας φίλους την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 το απόγευμα στην Πλατεία Δημοκρατίας για την δράση μας Christmas Smiles με ακόμη περισσότερα δώρα και εκπλήξεις», δήλωσε η κ. Βούλα Αρτίκου Γουργολίτσα, υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού.

Δώρα και παιχνίδια πρόσφεραν επίσης οι εθελοντές στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αγρινίου μαζί με τις ευχές για Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Φώτης Κωστούλας παραμένει ως Μεγαλομέτοχος και τη νέα σεζόν!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Αποφασισμένος για μια νέα αλλά… οριστική επαφή με τον Ματσάν!
Basketaki Agrinio League: Οι San Agrinio Engineers επικράτησαν της Ένωσης Αγρινίου με 72-70 και στέφθηκαν Πρωταθλητές