Στις 27 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα στην Πλατεία Δημοκρατίας το 7ο Agrinio Night Santa Run, εκεί μικροί και μεγάλοι ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες για τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών.
Η διοργάνωση και οι δρομείς στηρίζουν τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας της πόλης, συνεισφέροντας ενεργά στον αγώνα ενάντια στη βία κατά των γυναικών.
Ο κόσμος ντύθηκε στα κόκκινα και «ντύνει» με την αγάπη του τις καρδιές όλων εκείνων των γυναικών που χρειάζονται την υποστήριξή μας για μια νέα αρχή στη ζωή τους.
Μουσική υπόκρουση στον γιορτινό αγώνα δρόμου του Agrinio Santa Run προσέφερε το Tμήμα Kρουστών του Μουσικού Σχολείου.
Το Agrinio Santa Run διοργανώνει κάθε χρόνο ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αγρινίου, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.









Διαβάστε επίσης: 3o Street Music Festival: Με μελωδίες «γέμισε» η πόλη του Αγρινίου για καλό σκοπό!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Μεσολόγγι: Η ναυτική ιστορία της Ιεράς Πόλεως στο επίκεντρο της εκδήλωσης στην Κατοχή
Κηποθέατρο Αγρινίου: Κώστας Χατζής, Δανιέλα Χατζή και Μάκης Ψαραδέλλης χάρισαν στιγμές συγκίνησης και νοσταλγίας
Δήμος Αγρινίου: Εκδήλωση για την Ιστορική Επέτειο της 11ης Ιουνίου 1821, ημέρα απελευθέρωσης της πόλης