ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. φύλλο κρούστας
- 250γρ. λιωμένο βούτυρο
- 300γρ. ζαμπόν
- 300γρ. κασέρι
- 3 αυγά
- 1 κούπα γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το ζαμπόν και το κασέρι σε μικρά κυβακια.
- Βουτυρωνουμε καλά ένα ταψακι( εγώ χρησιμοποιώ αυτό με την αποσπώμενη βάση).
- Βάζουμε δύο φύλλα βουτυρωνουμε και ρίχνουμε από το μείγμα μας.. συνεχίζουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.
- Στο τέλος χαράζουμε την πίτα.
- Τέλος χτυπάμε με σύρμα το βούτυρο που περίσσεψε τα αυγά και το γάλα και λίγο πιπέρι και περιχυνουμε την πίτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 αντίστασεις για περίπου μία ώρα
xrysessyntages.gr
Σχετικά Άρθρα
«17 Κλωστές»: Στον Πειραιά, ο Καστελάνης κάνει έναν νέο φίλο
«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Ο Μιχαλιός Βροντάκης είναι στο Νοσοκομείο μεταξύ ζωής και θανάτου
«Famagusta»: Ο Αντρέας κι η Χριστίνα συμβουλεύουν τον Μάικλ