ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. φύλλο κρούστας
- 250γρ. λιωμένο βούτυρο
- 300γρ. ζαμπόν
- 300γρ. κασέρι
- 3 αυγά
- 1 κούπα γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το ζαμπόν και το κασέρι σε μικρά κυβακια.
- Βουτυρωνουμε καλά ένα ταψακι( εγώ χρησιμοποιώ αυτό με την αποσπώμενη βάση).
- Βάζουμε δύο φύλλα βουτυρωνουμε και ρίχνουμε από το μείγμα μας.. συνεχίζουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.
- Στο τέλος χαράζουμε την πίτα.
- Τέλος χτυπάμε με σύρμα το βούτυρο που περίσσεψε τα αυγά και το γάλα και λίγο πιπέρι και περιχυνουμε την πίτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 αντίστασεις για περίπου μία ώρα
xrysessyntages.gr
Σχετικά Άρθρα
«Το Δίχτυ»: Και ο Μεσολογγίτης Γιάννης Τσιμιτσέλης στη σειρά του αείμνηστου Μανούσου Μανουσάκη!
Χριστίνα Σάλτη: «Κυριακή Τορουνίδου πάντα θα ζεις μέσα από εμάς», αναφέρει η Αγρινιώτισσα για τη μητέρα της
Star Channel: Το «GNTM» κάνει πρεμιέρα με την Πατρινιά Ηλιάνα Παπαγεωργίου