Δεν έχει τέλος η διασπορά του κορωνοϊού στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».
- Ακόμη δύο εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό, εκτοξεύοντας το νούμερο του προσωπικού που έχει νοσήσει σε πάνω από 60 άτομα.
Εξάλλου, σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα ύποπτων κρουσμάτων, που ενδεχομένως ανεβάσουν κι άλλο τον αριθμό των νοσούντων.
Να σημειωθεί πως χθες πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη για τον τρόπο αντιμετώπισης της επέκτασης του κορονοϊού στα δύο νοσοκομεία αναφοράς της Πάτρας, παρουσία κυβερνητικού αξιωματούχου.
Ενώ τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν και άλλες έκτακτες επαφές κυβερνητικών παραγόντων, μετά την έκρηξη κρουσμάτων στην περιοχή που θέτει σε συναγερμό το σύστημα υγείας της περιοχής.
tempo24.news







Σχετικά Άρθρα
Νίκαια – Γιώργος Μαζωνάκης: Η σορός του καλλιτέχη στην… παλιά του γειτονιά για τη «Λαϊκή Αγρυπνία»!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ούτε φέτος κέρδισε τον Παναθηναϊκό σε εκτός έδρας ματς
Stoiximan SL1 – Τζέικομπ Νίστρουπ: «Ήταν μια ωραία εμφάνιση παίξαμε 11 εναντίον 11 δεν υπήρχαν κόκκινες»