Ο Ευάγγελος Παπακωνσταντίνου του Σωκράτη δεν είναι -πλέον- μαζί μας, ο σπουδαίος Αγρινιώτης Ποιητής, Αρχαιολόγος και Καθηγητής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 12 στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστόφορου (Νέο) Αγρινίου.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα και θα τη συνοδεύσουν για το τελευταίο «αντίο» η σύζυγος, τα τέκνα, τα αδέλφια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Να σημειωθεί πως κατέληξε σε Νοσοκομείο της Πάτρας με την απώλειά του να προκαλεί θλίψη στην τοπική κοινωνία αλλά και τα Social Media.
Διαβάστε επίσης: Κώστας Λαμπρόπουλος: Απέραντη θλίψη στο Αγρίνιο για τον χαμό του 64χρονου συνταξιούχου Φαρμακοϋπαλλήλου
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: 28 Ιανουαρίου η Δίκη για τον χαμό του Άκη και της Χαριτίνης Καραχρήστου, «ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της μητέρας τους
Αγρίνιο – Τροχαίο στον Κόμβο του Κ.Τ.Ε.Λ.: Στην Πάτρα μεταφέρθηκαν 4 ανήλικοι
«Το Χωριάτικο»: Πάνω από 76 εκατ. ευρώ η ζημία για το Δημόσιο – Αστυνομική επιχείρηση και στο Αγρίνιο