Το Σάββατο, 19 και την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις»
- Η ταινία ακολουθεί έναν νεαρό ήρωα γεννημένο μισό κοτόπουλο, μισό λαγό που υιοθετήθηκε από τον Βασιλιά Πίτερ, έναν διάσημο λαγο-εξερευνητή. Πρόθυμος να ταιριάξει και να αγαπηθεί παρά τη διαφορετικότητά του, έχει εμμονή με την περιπέτεια… αν και αδέξιος.
Όταν ο μεγαλύτερος εχθρός του Βασιλείου, ο ίδιος του ο θείος, δραπετεύσει από τη φυλακή και απειλήσει να ανατρέψει τον πατέρα του, ο Κοτολαγός θα ξεκινήσει έναν επικό αγώνα ενάντια στο χρόνο για να τον σταματήσει.
Ελληνική μεταγλώττιση (φωνές): Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βασίλης Μήλιος, Τάκης Σακελλαρίου, Τάσος Τζιβίσκος, Γιάννης Υφαντής
Ώρες Προβολής: 5:00 μ.μ.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι:
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας) 4€
Σχετικά Άρθρα
«Άγιος Έρωτας»: Ο Αργύρης επιστρέφει και λέει στη Χλόη την αλήθεια – Φινάλε Α’ Κύκλου
«Big Brother»: Οι ανατροπές συνεχίζονται στο… Live!
«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Η άφιξη της Φλώρας θα φέρει την Πανδώρα στα όριά της – Περίληψη (06/07)