Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη ταινία «Ο Μαυριτάνος» για τις 5-6-7/7/2021 στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς» δε θα προβληθεί διότι αναβάλλεται η έξοδος στις κινηματογραφικές αίθουσες.
- Στη θέση της θα προβληθεί η ταινία: «Fast And Furious 9»
Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Ελληνίς» από την Δευτέρα 5 έως και την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 θα προβάλει ξανά την ταινία: «Fast & Furious 9» για όλους εσάς που δεν προλάβατε
Ο Ντομ έρχεται αντιμέτωπος με τον μικρότερο αδελφό του Τζέικομπ, ο οποίος προσπαθεί να αποκτήσει μια πολύτιμη για το μέλλον της ανθρωπότητας ηλεκτρονική συσκευή.
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν
με τους: Βιν Ντίζελ, Σαρλίζ Θερόν, Τζον Σένα, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίζ Γκίμπσον







Σχετικά Άρθρα
Κηποθέατρο Αγρινίου: Κώστας Χατζής, Δανιέλα Χατζή και Μάκης Ψαραδέλλης χάρισαν στιγμές συγκίνησης και νοσταλγίας
Δήμος Αγρινίου: Εκδήλωση για την Ιστορική Επέτειο της 11ης Ιουνίου 1821, ημέρα απελευθέρωσης της πόλης
Κηποθέατρο Αγρινίου: Βραδιά… αποκαλύψεων από τη μορφή του χώρου, το πρόγραμμα ως και το νέο λογότυπο!