Από τη Γαβαλού Μακρυνείας έρχεται η πράξη ανθρωπιάς που έκανε ένας μαθητής, αφού βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη
Ο νεαρός μαθητής μόλις αντίκρισε το πορτοφόλι σάστισε και σκέφτηκε πως ο κάτοχός του μπορεί να χρειάζεται τα χρήματα (υπήρχαν 120 ευρώ μέσα στο πορτοφόλι).
Επίσης, σκέφτηκε πως ο κάτοχος του πορτοφολιού θα είχε ανάγκη και τα έγγραφα που υπήρχαν μέσα στο πορτοφόλι.
Αμέσως το παραδώσει στον οδηγό του Αστικού Λεωφορείου, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία!
Τελικά, ο κάτοχος του πορτοφολιού εντοπίστηκε σύντομα. Πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος αναζητούσε το πορτοφόλι του, αλλά δεν μπορούσε να προσδιορίσει που μπορεί να το είχε χάσει.
Ο μαθητής από τη Γαβαλού «παρέδωσε» μάθημα ανθρωπιάς και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως επίσης πολλά μπράβο αξίζει και ο οδηγός του Αστικού Λεωφορείου που ενημέρωσε την Αστυνομία.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Στο Νοσοκομείο δικυκλιστής μετά από τροχαίο στον Άγιο Κωνσταντίνο
Πηγή: Αγρίνιο: Ένας μαθητής από τη Γαβαλού βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη!







Σχετικά Άρθρα
Τροχαίο στην Ε.Ο. Ναυπάκτου-Ιτέας: Στο χειρουργείο ο 23χρονος, σε σοβαρή κατάσταση και η 53χρονη μητέρα του
Δικαστικό Μέγαρο Ι.Π. Μεσολογγίου: Άλλοι 6 Αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι για τα επεισόδια στο Νεοχώρι
Ναύπακτος: Φωτιά εκδηλώθηκε στον Πλατανίτη, πρόλαβαν τα χειρότερα οι Πυροσβέστες