Μια ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα υγείας με θέμα Σακχαρώδης Διαβήτης νεότερα δεδομένα και διαχείριση διοργανώνει το ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Περιφέρειας Αγρινίου, σε συνεργασία με τον ΕΛΟΔΥ το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρες 18:00 έως 21:00 στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου).
Θα γίνει ανάλυση και ενημέρωση για τον σακχαρώδη διαβήτη σε ενήλικους και ανήλικους για όλα τα νεότερα δεδομένα και την διαχείριση από επιστήμονες υγείας.
Η Εσπερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κκ.Δαμασκηνού και έχει την σημαντική υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Το ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου








Σχετικά Άρθρα
Κωνσταντίνος Νάκας: Δευτέρα του Πάσχα στην Παλαιομάνινα το τελευταίο «αντίο» στον 72χρονο
Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου: Πλήθος πιστών παρέλαβε το Άγιο Φως και έψαλε το «Χριστός Ανέστη»!
Αγρίνιο: Ακόμη και το Πάσχα οι εργαζόμενοι της καθαριότητας στο πόστο τους!