Ο Μπάμπης Τζότζολης σε αγώνα Σκακιστικής επίδειξης «Σιμουλτανέ» στο Αγρίνιο (Photos)

Ο Μπάμπης Τζότζολης σε αγώνα Σκακιστικής επίδειξης «Σιμουλτανέ» στο Αγρίνιο

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των Τμημάτων Σκακιού της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα έμπροσθεν του Παπαστρατείου Μεγάρου (Πλατεία Παναγοπούλου) ο Προπονητής Μπάμπης Τζότζολης αντιμετώπισε σε αγώνα Σκακιστικής επίδειξης «Σιμουλτανέ» παιδιά Δημοτικού.

Στο «Σιμουλτανέ» ο δάσκαλος σκακιού της ακαδημίας σκακιού της ΓΕΑ Μπάμπης Τζότζολης αντιμετωπίζει 24 αθλητές του σκακιστικού τμήματος σε αντίστοιχο αριθμό σκακιέρων.

Οι αθλητές αυτοί θα είναι αποκλειστικά μαθητές του δημοτικού. Ο αγώνας επίδειξης θα έχει τον χαρακτήρα του καλωσορίσματος των αθλητών στη νέα σκακιστική χρονιά και ταυτόχρονα στη νέα σχολική χρονιά!

Από νωρίς έχουν τοποθετηθεί οι σκακιέρες στην πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι) που σημαίνει πως θα μπορούν να συμμετάσχουν όσα παιδιά επιθυμούν!

Στον αγώνα υπάρχει η δυνατότητα όσα παιδιά πάνε στο σημείο με καθυστέρηση, ακόμη και μεγάλη καθυστέρηση και το επιθυμούν να συμμετάσχουν, περιμένοντας απλά τη σειρά τους!

Σκοπός και στόχος της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει τα βλέμματα και κυρίως το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, ενώ το Μάιο θα διοργανωθεί ο αντίστοιχος αγώνας «Σιμουλτανέ» με κάθε ηλικίας σκακιστές και με τη συμμετοχή κάποιου αθλητή πανελλαδικής εμβέλειας του πνευματικού αυτού αθλήματος.

Δείτε εικόνες: