Αγρίνιο: Ευλαβική τήρηση των μέτρων για τον Covid-19 στα γραφεία του Ι.Κ.Α. (Photos)

Οι μέρες που διανύουμε από πλευράς πανδημίας είναι δύσκολες, ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός προχώρησε στην ανακοίνωση περαιτέρω μέτρων σε όλη τη χώρα διαφοροποιώντας τις ζώνες στις οποίες χωρίζεται, αφού πλέον μιλάμε για τρεις αντί για τέσσερις που ίσχυε πριν ελάχιστα εικοσιτετράωρα.

  • Η Αιτωλοακαρνανία βρίσκεται στην πρώτη ζώνη Επιτήρησης, εκεί όπου εντάσσονται όλες οι περιοχές με πράσινο και κίτρινο χρώμα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο όμιλος «Agrinio365» Media Group και οι ιστοσελίδες AgrinioTimes.gr και Antenna-Star.gr έκαναν ρεπορτάζ στα γραφεία του Ι.Κ.Α. Αγρινίου για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εφαρμόζονται τα νέα μέτρα.

Ρεπορτάζ: Νάντια Μπούτα

Πιο συγκεκριμένα για να μπει κανείς στον εσωτερικό χώρο θα πρέπει να το κάνουν ένας-ένας αφού έχει προηγηθεί θερμομέτρηση και έχει γίνει λεπτομερής έλεγχος έως και καταγραφή στοιχείων. Από το φωτογραφικό υλικό που σας παραθέτουμε μπορείτε να διαπιστώσετε πως και στο εξωτερικό μέρος των γραφείων του Ι.Κ.Α. όλοι φορούν μάσκες και κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ο Διευθυντής κ. Δημήτρης Ζαφείρης μας επισήμανε το γεγονός ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. έκανε τεστ πριν από δέκα ημέρες και πως σε όλο το χώρο των γραφείων του Ι.Κ.Α. εργάζονται συνολικά 60 άνθρωποι και πως μέχρι στιγμής δεν έχε υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα ενώ συμπλήρωσε ότι σε καθημερινή βάση εξυπηρετούνται 150 άνθρωποι.