Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας διοργανώνει κλινική εξέταση μαστού στην πόλη μας στα πλαίσια των δράσεων για το μήνα Οκτώβριο που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.
- Η εξέταση θα γίνει στο Κοινωνικό Ιατρείο, οδός Κ.Παλαμά 20,από τις 10.30 π.μ. και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Την κλινική εξέταση θα πραγματοποιήσει ο κ. Γιάννης Χαβελές, MD cMS PhD Μαστολόγος Χειρουργός και θα παρευρεθεί εκ μέρους του Δ.Σ κ. Πάκυ Καραλή, αντιπρόεδρος του Συλλόγου και κ. Αποστολοπούλου Μαρία, Εθελόντρια.







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 Play Outs – Τέλος 1ου Ημιχρόνου: Παναιτωλικός (0-0) Α.Ε.Λ. Novibet
Stoiximan SL1 Play Outs: Ο Παναιτωλικός παραμένει αήττητος στο Αγρίνιο με αντίπαλο την Α.Ε.Λ. Novibet
Stoiximan SL1 Play Outs: Παναιτωλική… ανατροπή σωτηρίας ανήμερα του Πολιούχου Αγίου Χριστοφόρου!