Αγρίνιο – Λίμνη Τριχωνίδα: Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αποψινή βραδιά του «Lake Party»

Αγρίνιο – Λίμνη Τριχωνίδα: Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αποψινή βραδιά του «Lake Party»

  • Το «Lake Party» είναι εδώ! Η πρώτη βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τους Lakers να φτάνουν νωρίς στον χώρο και να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης χάρη στην εκθαμβωτική εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Οι ανεπανάληπτες ερμηνείες της μας χάρισαν στιγμές γεμάτες χαρά και ενέργεια. Ακολούθησε η αγαπημένη μπάντα Alcatrash, που μας πήγε σε άλλη διάσταση!

Η δεύτερη μέρα του Lake Party είναι επιτέλους γεγονός και φέρνει μαζί της ακόμη περισσότερες εκπλήξεις!

Βρείτε παρακάτω το πρόγραμμα εμφάνισης των καλλιτεχνών:

Ο μοναδικός Κωνσταντίνος Αργυρός είναι εδώ για να μας απογειώσει με τη μοναδική του ενέργεια! Μαζί του, οι ταλαντούχοι Playmen, η αγαπημένη Ανδρομάχη και η εκθαμβωτική Klavdia.

Φυσικά, το πρόγραμμα δεν σταματά εκεί. Με DJ Spery, Θέμης Γεωργαντάς και Dj Bobito & Paco το μόνο σίγουρο είναι ότι τα decks θα πάρουν φωτιά!

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την μοναδική αυτή εμπειρία;

Σημαντική Ανακοίνωση!
Η διοργάνωση του Lake Party προτείνει για την δική σας ασφάλεια να επιλέξετε για τη μεταφορά σας τα αστικά ΚΤΕΛ. Ακολουθούν τα δρομολόγια της 25ης Αυγούστου.

Όσοι επιλέξετε να μετακινηθείτε με το δικό σας όχημα, προτείνουμε για την δική σας καλύτερη δυνατή διευκόλυνση σας να παρευρεθείτε στο χώρο διοργάνωσης του «Lake Party» το αργότερο μέχρι 20:00 μ.μ.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του τοπικού οδικού δικτύου, η ομάδα του «Lake Party» σε αγαστή συνεργασία με την Τροχαία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία για τους θεατές του φεστιβάλ όταν προσέλθουν στον χώρο. Παράλληλα δημιουργήθηκαν επιπλέον χώροι parking γύρω από την τοποθεσία του φεστιβάλ, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι όποιες καθυστερήσεις κατά την προσέλευση του κοινού.