Αγρίνιο: Live η Συνέντευξη Τύπου του Σπήλιου Λιβανού (Videos)

Ο Σπήλιος Λιβανός, πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. και Αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, παραχωρεί αυτή την ώρα συνέντευξη τύπου, στην οποία προβαίνει σε απολογισμό των δράσεων και πρωτοβουλιών που ανέλαβε κατά τη διάρκεια της τετραετίας από τις θέσεις τις οποίες υπηρέτησε τον δημόσιο βίο και τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας που τον επέλεξαν.

  • Η συνέντευξη πραγματοποιείται στο Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας στο Αγρίνιο.

Δείτε live τη συνέντευξη:

Ο κ. Λιβανός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία, σημειώνοντας ότι υπάρχουν χρόνιες παθογένειες στα Νοσοκομεία του Νομού και είναι απόλυτη υποχρέωση της Πολιτείας η δημόσια υγεία και η αναβάθμιση του Ε.Σ.Υ., οπότε θα πρέπει να υπάρξει επιπλέον στελέχωση και προμήθεια μηχανημάτων.

Ο κ. Λιβανός αναφέθηκε επίσης στο mega project που σχεδιάζεται στο Πλατυγιάλι Αστακού, λέγοντας ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική επένδυση, η οποία αποτελεί πόλο ανάπτυξης για τον τουρισμό και την οικονομία της περιοχής μας, ενώ ταυτόχρονα επισήμανε ότι έχουν ξεπεραστεί αρκετά -τεχνικά κυρίως- προβλήματα για την κατασκευή του έργου.

«Είναι εφικτό, έχει τη χρηματοδότηση και θα προχωρήσει γρήγορα», κατέληξε.