Στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα στη Μεγάλη Χώρα ένας νεαρός άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και απείλησε να αυτοκτονήσει.
Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής το πρωί της Δευτέρας, 17 Μαρτίου 2025 για να αποτραπεί η πτώση άνδρα, ηλικίας περίπου 35 χρόνων, από την ταράτσα κατοικίας.
Οι εικόνες του AgrinioTimes.gr αποτυπώνουν την αναστάτωση που επικράτησε σε κάποια απόσταση από το σπίτι που βρίσκεται σε στενό πάνω από τον κεντρικό δρόμο.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι αναμενόταν η έλευση ειδικού για να διαπραγματευτεί με το άτομο που απειλεί να πέσει.
Τελικά, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είναι εκείνοι που κατάφεραν να τον πάρουν από το σημείο και να λήξει εκεί το επεισόδιο.




Διαβάστε επίσης: Φορτηγό ανετράπη στην Επ.Ο. Κομπότι – Φλωριάδα Αμφιλοχίας, τραυματίστηκε ο οδηγός
Πηγή: Αγρίνιο – Μεγάλη Χώρα: Ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και απείλησε να αυτοκτονήσει







Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο